Zokora'dan duygusal anlar!

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Didier Zokora’nın eşi Nadia, Zokora’nın doğum günü sebebiyle ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte küçük çaplı bir eğlence düzenledi. Trabzonspor’un futbolcularından Alanzinho ve Paulo Henrique’nin de katıldığı organizas

Zokora'dan duygusal anlar!

Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Didier Zokora’nın eşi Nadia, Zokora’nın doğum günü sebebiyle ailesi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte küçük çaplı bir eğlence düzenledi. Trabzonspor’un futbolcularından Alanzinho ve Paulo Henrique’nin de katıldığı organizasyonda,yenilgi sonrası morallerin bozuk olduğu gözlendi.

Organizasyonun ilerleyen saatlerinde ilginç bir olay yaşandı. Nadia, eşi için çok özel bir anlam ifade eden bir fotoğrafı Trabzon’un genç ressamlarından Necip Emre Yılmaz’a karakalem tablo olarak çizdirip Zokora’ya hediye edince, başarılı futbolcu bir anlık göz yaşlarına hakim olamadı ve dakikalarca tabloya kapanarak yüzünü göstermedi.

zokora_dogum.jpg

Duygularını önce eşiyle paylaşan Zokora sonra da tabloyu vareden yakın arkadaşı Necip Emre Yılmaz’a sarılarak dakikalarca teşekkür etti..

Gecenin sonunda özel tercümanı ve yakın arkadaşlarından Adem Cebeci ve Necip Emre Yılmaz’la beraber organizasyon yerinden ayrılan Zokora ve ailesi Trabzon’da çok mutlu olduklarını ve yakın arkadaşlarının onlara her gün yardım ettiklerini söyleyerek memnuniyetini tekrarladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler