Zokora kalıyor mu?

 Trabzonspor’un sezon öncesi kamplarına katılmayan ve takımdan ayrılması istenilen Zokora’ya, yeni transfer Florent Malouda sahip çıktı.Malouda’nın, Zokora ile iyi ilişkiler kurması ve futbolcuların iyi anlaşması nedeniyle yönetimin, Fransız oyuncunun uyu

Zokora kalıyor mu?

 Trabzonspor’un sezon öncesi kamplarına katılmayan ve takımdan ayrılması istenilen Zokora’ya, yeni transfer Florent Malouda sahip çıktı.

Malouda’nın, Zokora ile iyi ilişkiler kurması ve futbolcuların iyi anlaşması nedeniyle yönetimin, Fransız oyuncunun uyum sürecini de düşünerek Zokora’nın takımda kalması yönünde karar verdiği öğrenildi. Teknik direktör Mustafa Akçay’ın da Zokora için, "İhtiyacımız olabilir" raporunu vermesinin ardından Fildişi Sahilli oyuncunun bir sezon daha bordo mavili formayı giymesine karar verildi. Ancak Arap kulüplerinin Zokora için iyi bir teklif yapması durumun da tekliflerin değerlendirilebileceği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor