Zokora Emre'nin elini sıktı mı?

Başkent'te oynanan final öncesi seremoni esnasında futbolcular birbirleriyle tokalaşırken Zokora ile Emre arasındaki gerilim devam etti. Emre Belözoğlu, tokalaşmak için Fildişili oyuncuya elini uzatırken Zokora tepkisini devam ettirdi ve Belözoğlu'nun eli

Zokora Emre'nin elini sıktı mı?
Başkent'te oynanan final öncesi seremoni esnasında futbolcular birbirleriyle tokalaşırken Zokora ile Emre arasındaki gerilim devam etti.
 
Emre Belözoğlu, tokalaşmak için Fildişili oyuncuya elini uzatırken Zokora tepkisini devam ettirdi ve Belözoğlu'nun elini sıkmadı.
 
12. DAKİKADA ORTALIK KARIŞTI
 
Bu iki maçın 12. dakikasında bir kez daha karşı karşıya geldi. Top kapma mücadelesinde Zokora, Emre'nin göğüsüne ayak tabanıyla vurdu ve saha karıştı. Bir süre yerde yatan Emre'de bir problem çıkmazken, Fildişi Sahilli futbolcu Zokora, Fırat Aydınus tarafında sarı kartla cezalandırıldı.
 
NELER YAŞANMIŞTI?
 
Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında İstanbul'da 15 Nisan 2012'de Spor Toto Süper Final Şampiyonluk grubu maçında Belözoğlu ile Trabzonspor futbolcusu Didier Zokora arasında sözlü tartışma yaşanmış; maç bitiminde Zokora,Belözoğlu'nun kendisine ırkçılık ve ayrımcılık içeren sözler sarf ettiğini iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler