Zokora aşkını bedenine yazacak

Zokora, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısına verdiği röportajda, Trabzon'un kariyerindeki son durak olmasını tüm kalbimle istediğini belirtti. Trabzonspor'a gelerek çok doğru bir iş yaptığını ifade eden Fildişi Sahilli futbolcu, "Trabzon, futbola dair

Zokora aşkını bedenine yazacak

Zokora, Trabzonspor Dergisi'nin bu ayki sayısına verdiği röportajda, Trabzon'un kariyerindeki son durak olmasını tüm kalbimle istediğini belirtti. Trabzonspor'a gelerek çok doğru bir iş yaptığını ifade eden Fildişi Sahilli futbolcu, "Trabzon, futbola dair duyguların çok yoğun olarak yaşandığı bir futbol kenti, bir futbolcu için ideal bir yer ve Trabzonspor kulübü tarihiyle ve geleneğiyle ülke futbolunun en önemli temsilcilerinden biri." görüşünü savundu. 

Zokora, "Tüm bunları birlikte düşününce buraya gelerek çok doğru bir tercih yaptığımı bir kez daha görüyorum. Takım arkadaşlarımla birlikte büyük zaferler ve kupalar kazanarak kulüp tarihinde ve Türk futbol tarihinde adımı unutulmazlar listesine yazdırmak istiyorum." dedi.  

Bordo - mavili taraftarların her yerde yanlarında olduğuna değinen tecrübeli futbolcu, 'Bize Her Yer Trabzon' sloganının da bu durumu çok güzel özetlediğini dile getirdi.  

Trabzonspor'a transferi sırasında Fransa veya Almanya'ya gitme ihtimalinin de bulunduğu bilgisini veren Zokora, Başkan Sadri Şener ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in transferindeki olumlu yaklaşım ve ısrarlarını buraya gelmesini sağladığını belirtti.

Başarılı futbolcu, küçük bir şehrin oluşturduğu büyük bir efsanenin parçası olmaktan da onur duyduğunu vurguladı.

Koluna "Bize her yer Trabzon" dövmesi yaptıracağını açıklayan Fildişili futbolcu, "Kalbime kazıdığım Trabzon'u bedenime de kazımış olacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler