Zokora arkadaşlarının yanında!

Trabzonspor'un kendi evinde Galatasaray ile oynadığı maçta kırmızı kart gördükten sonra PDFK tarafından 3 maç men cezası verilen ve daha sonra Tahkim Kurulu'nca 2 maça indirilen ceza nedeniyle Trabzonspor'un yarın Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakada form

Zokora arkadaşlarının yanında!

Trabzonspor'un kendi evinde Galatasaray ile oynadığı maçta kırmızı kart gördükten sonra PDFK tarafından 3 maç men cezası verilen ve daha sonra Tahkim Kurulu'nca 2 maça indirilen ceza nedeniyle Trabzonspor'un yarın Fenerbahçe ile oynayacağı müsabakada forma giyemeyecek olan Fildişili oyuncu Didier Zokora'dan arkadaşlarına destek.

Zokora, resmi Twitter hesabından "İnşallah Allah Help Trabzon" mesajını paylaşarak arkadaşlarının yanında olduğunu belirtti.

Kadıköy Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda oynanacak olan maçta takımla sahaya çıkamayacak olan Zokora'nın bu maçtan sonra cezası bitiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler