Zokora adliyede ifade verdi

Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Zokora yaklaşık 10 ay Yomra ilçesindeki evinin hırsız tarafından soyulmasıyla ilgili olarak Trabzon Adliyesi’ne gelerek ifade verdi.  Zokora, çıkışta gazetecilerin neden geldiği konusundaki sorusuna “Bize her yer

Zokora adliyede ifade verdi
Trabzonspor'un Fildişi Sahilli futbolcusu Zokora yaklaşık 10 ay Yomra ilçesindeki evinin hırsız tarafından soyulmasıyla ilgili olarak Trabzon Adliyesi’ne gelerek ifade verdi. 
 
Zokora, çıkışta gazetecilerin neden geldiği konusundaki sorusuna “Bize her yer Trabzon” diye cevaplamasının ardından özel aracına binerek adliyeden ayrıldı.
 
Öte yandan Trabzon'un Yomra ilçesine bağlı Şana mevkiinde Trabzonspor'lu futbolcu Zokora'nın ülkesinde milli takım kampında olmasını fırsat bilen şahıs, evde aralarında 10 bin dolarlık saatin de bulunduğu yaklaşık 30 bin dolarlık değerli eşya, mücevher alarak kaçarken, olaydan bir süre sonra yakalanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor