Zokora açıklamalarda bulundu...

Trabzonsporlu Zokora, Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarının gurur verici olduğunu söyledi...Zokora'nın maç sonu yaptığı açıklamalardan derlenenler şu şekilde:"Özetle bir mesaj vermek istiyorum. Derler ki umut etmek zaferden daha değerlidir. Böyle bir d

Zokora açıklamalarda bulundu...

Trabzonsporlu Zokora, Şampiyonlar Ligi'ndeki performanslarının gurur verici olduğunu söyledi...

Zokora'nın maç sonu yaptığı açıklamalardan derlenenler şu şekilde:
"Özetle bir mesaj vermek istiyorum. Derler ki umut etmek zaferden daha değerlidir. Böyle bir durumun içindeyiz. Şampiyonlar Ligi'nde ilk maceramızdaki performans gurur verici. Interin 10, CSKA'nın 8, bizim 7 puanımız var. Yapılabilecek olanın en iyisini yaptık, bundan da onur duyuyoruz.

İyi bir takımın iyi kalecisi olmalıdır. Tolga bunu bir kez daha gösterdi. İyi bir rakibe karşı oynadık. Oyunun bellli bölümlerinde hakimiyeti ele geçirdilier ama Tolga onlara geçit vermedi.

Inter'i yenen bir takım olarak Abrupa Ligi'nmde yolumuza devam edeceğiz. Uzun bir yol var önümüzde. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İyimseriz ve gideceğimiz bir yol var. O yolda gideceğiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor