Ziya Doğan yeniden Süper Ligde

Ankaragücü yönetimi, teknik direktör Ziya Doğan ile her konuda anlaştı.

Ziya Doğan yeniden Süper Ligde

Ankaragücü Kulübü Başkanı Sami Altınyuva, teknik direktör Ziya Doğan ile her konuda anlaştıklarını belirterek, "Teknik kadromuz ve oyuncularımızdan memnunuz. Ziya hocamızla yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Altınyuva şöyle konuştu:

"Göreve gelişimle birlikte ilk 3 puanımızı aldık. Yılların tecrübeli ismi Ziya Doğan ile bugün yaptığımız görüşmede devam kararı aldık. Kendisinin tecrübesi, oyuncularımızın özverili çalışmasıyla Ankaragücü bugün bulunduğu durumdan hızla çıkışa geçecek ve eski günlerine dönecektir"

Taraftar Eskişehir'e Gitmeyecek

Öte yandan Ankaragücü taraftarı Eskişehirspor maçına gitmeyecek.

Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor için uygulanmaya başlanan deplasmana taraftar götürmeme uygulaması Eskişehirspor - Ankaragücü maçında da uygulanacak.

Daha önceki maçlarda yaşanan olaylar nedeniyle Ankaragücü taraftarları Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu kararı ile Eskişehir'e gidemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler