Zidane Madrid'e antrenör oluyor

 Real Madrid başkanı Florentino Perez ve teknik direktör Jose Mourinho'ya danışmanlık görevini yürüten Zinedine Zidane, İspanyol kulübün altyapısında antrenör olarak göreve başlıyor. Real Madrid'de sportif direktörlük görevini üstlenen Zinedine Zidane, ta

Zidane Madrid'e antrenör oluyor

 

Real Madrid başkanı Florentino Perez ve teknik direktör Jose Mourinho'ya danışmanlık görevini yürüten Zinedine Zidane, İspanyol kulübün altyapısında antrenör olarak göreve başlıyor.

 

Real Madrid'de sportif direktörlük görevini üstlenen Zinedine Zidane, takım elbiselerini çıkarıp eşofmanlarını giyiyor. İspanyol kulübünden yapılan açıklamada Fransız futbol adamının yeni sezondan itibaren Real Madrid altyapısında antrenör olarak görev alacağı belirtildi.

 

Real Madrid'in resmi web sitesinden yapılan açıklamada, "Zinedine Zidane, kısa zamanda Real Madrid'in altyapısında antrenörlüğe başlayacak. Zidane, aynı zamanda birkaç ay önce başladığı takım yönetimi üzerine yeterlilik programını da bu yıl bitirmiş olacak. Kendisi bu şekilde bilgisini ve antrenman yeterliliğini arttıracak. Böylece 2006'da emekliliğini açıklarken dile getirdiği 'Real Madrid'in genç takımlarında çalışma isteğini' de yerine getirmiş olacak" ifadeleri kullanıldı.

 

Fransa Futbol Federasyonu Başkanı Noel Le Graet, Zidane'ın ilerleyen zamanlarda Fransa Milli Takımı'nın başına geçmeyi hayal ettiğini söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor