Zenit taraftarı KKTC bayrağı yaktı

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Rusya temsilcisi Zenit, dün grubun 5. karşılaşmasında sahasında Güney Kıbrıs ekibi APOEL ile karşı karşıya geldi.Saint Petersburg Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Zenit ile APOEL golsüz berabere kalırken, taraft

Zenit taraftarı KKTC bayrağı yaktı

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda mücadele eden Rusya temsilcisi Zenit, dün grubun 5. karşılaşmasında sahasında Güney Kıbrıs ekibi APOEL ile karşı karşıya geldi.

Saint Petersburg Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Zenit ile APOEL golsüz berabere kalırken, taraftarlar oyuna müdahaleleriyle karşılaşmaya damga vurdu.

Maçın ilk yarısında yakılan meşalalerden dolayı oyunun 3-4 dakika durmasına neden olan Zenit taraftarları ikinci yarıda da aynı durumu tekrarlayınca hakem iki takım oyuncuları da soyunma odasına gönderdi.

Bu sırada Zenit taraftarları ''Kıbrıs, Yunanlıların'' pankartı açarak Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayrağını yaktı.

UEFA'nın çıkan olaylardan dolayı Zenit'e ağır bir ceza vermesi bekleniyor.

Zenit taraftarı geçen yıl da UEFA Avrupa Ligi'nde Hajduk Split maçında Kosova'nın bağımsızlığını destekleyip Arnavutluk bayrağını yakmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor