Zenit Şampiyonlar Ligi'nde kayıp

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Zenit kendi sahasında Austria Wien ile kaşrı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.İlk maçını Atletico Madrid karşısında deplasmanda kaybeden Zenit St. Petersburg kendi sahasında taraftarınında desteğini arkasına

Zenit Şampiyonlar Ligi'nde kayıp

Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Zenit kendi sahasında Austria Wien ile kaşrı karşıya geldi. Mücadele 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

İlk maçını Atletico Madrid karşısında deplasmanda kaybeden Zenit St. Petersburg kendi sahasında taraftarınında desteğini arkasına aldı. İlk yarıda gol pozisyonlarından yararlanamayan Zenit'te 44. dakikada Belçikalı orta saha oyuncusu Axel Witsel kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90 dakika sonunda gol sesi çıkmadı ve mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Bu sonucun ardından 1 puanda olan Zenit bir sonraki maçını 22 Ekim'de deplasmanda Porto ile oynayacak. Austria Wien ise aynı tarihte kendi sahasında Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor