Zeki yavru neler söyledi?

Zeki Yavru da gruplara kalmalarının gurur verici bir mutluluk olduğunu belirterek, "Tarihte ilk kez gruplara kalmanın mutluluğunu yaşadık. Çok arzu ettik ve gerçekleştirdik.Volkan Şen'le ilgili tatsız bir olay yaşandı. Sahada mücadele ederken de kalbimizi

Zeki yavru neler söyledi?

Zeki Yavru da gruplara kalmalarının gurur verici bir mutluluk olduğunu belirterek, "Tarihte ilk kez gruplara kalmanın mutluluğunu yaşadık. Çok arzu ettik ve gerçekleştirdik.

Volkan Şen'le ilgili tatsız bir olay yaşandı. Sahada mücadele ederken de kalbimizin bir tarafında Volkan Şen de vardı. Onun için de ter döktük. Galibiyet ona da armağan olsun" dedi.

Zeki Bosingwa ile yapacağı forma mücadelesi için ''ben her zaman oyunumun üzerine bir şeyler kopyarak devam ediyorum. Bosingwa bir dünya yıldızı, kendini kanıtlamış bir oyuncu ama çok çalışıp formayı kazanmak için elimden geleni yapacağım ve takdiri hocama bırakacağım. Formayı kimin alacağını o belirleyecek'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor