"Zaman kaybetmeden kupayı verin"

Türkiye’nin en büyük barosu İstanbul Barosu Spor Hukuku Komisyon Başkanı Alpay Köse UEFA kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Köse, F. Bahçe ve Beşiktaş kulüpleri müzelerine getirdikleri kupayı zaman kaybetmeden geri iade etmeleri gerektiğini ifade et

"Zaman kaybetmeden kupayı verin"

Türkiye’nin en büyük barosu İstanbul Barosu Spor Hukuku Komisyon Başkanı Alpay Köse UEFA kararı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Köse, F. Bahçe ve Beşiktaş kulüpleri müzelerine getirdikleri kupayı zaman kaybetmeden geri iade etmeleri gerektiğini ifade etti.  

Türk futbolu çok zor bir sürece girebileceğini ifade eden Alpay Köse konuyla ilgili, "Hukuki bir talebe karşı yazılı bir talebe karşı UEFA'nın talebini tanımaz bir tavır sergilenirse bunun sonucunda TFF'nin genelinin disiplin kuruluna sevk edilebilir ve Türk futbolu ağır cezalarla karşı karşıya kalabilir" dedi.

Bu süreçin çok hassas yürütülmesi gereken bir süreç olduğunu vurgulayan İstanbul Barosu Spor Hukuku Komisyon Başkanı, artık çatışma yoluna gidilmemesi, diyalog yolunun tercih edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aldıkları kupaları iade etmeyi kabul etmeleri gerektiğini savunan Köse, "Takımlarımızın stratejilerini değiştirmeleri gerekiyor. Belki de yarından itibaren İki takımımızın da aldıkları kupaları iade etmeyi kabul etmeyi düşünmeleri gerekir. Çünkü UEFA'nın bu tepkisinin önüne geçilebilmesi için takımlarımızın yeni bir hamle yapması gerekiyor. gidişat olumlu olarak sürdürülmeye çalışsa da su anda cok kotü bir tablodayız. bundan sonra olumluya gitmek için stratejileri değiştirmek gerekiyor" şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor