Zafer Biryol konuştu

Beşiktaş alt yapısından yetişen ve Rize doğumlu olan eski futbolcu Zafer Biryol, çarpıcı açıklamalar yaptı.Kanada'nın Toronto şehrinde bir futbol akedemisinde görev yapan Zafer Biryol, bir programa canlı telefon bağlantısıyla katılarak, gündemi sarsan şik

Zafer Biryol konuştu

Beşiktaş alt yapısından yetişen ve Rize doğumlu olan eski futbolcu Zafer Biryol, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Kanada'nın Toronto şehrinde bir futbol akedemisinde görev yapan Zafer Biryol, bir programa canlı telefon bağlantısıyla katılarak, gündemi sarsan şike soruşturmasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

Zafer Biryol, "Teşvik pirimi yanlış değil. Hedefsiz maçlarda motivasyon artırıcı bir denge unsuru. Teşvik pirimi olması gereken birşeydi.

Ben daha önce yaptığım bir açıklamada çoğu futbolcu bunu almıştır, diye tahminde bulundum. Kesin almıştır, demedim.

Artık yeni yasayla teşvik pirimi suç sayılıyor. Dolayısıyla artık yapılmaması gerekir" dedi.

ŞİKE VE TEŞVİK SIFIRLANMAZ
Biryol, dava süreciyle ilgili olarak, "Son yaşanan olaylar; şike soruşturması ve açılan mahkeme bence iyi oldu. Ben bunun bir çözüm getireceği inancı içerisindeyim; fakat şike ve teşviğin sıfıra ineceğine inanmıyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor