Yusuf'tan Trabzonspor'a mesaj!

1461 Trabzon’un gözde oyuncularından Yusuf Erdoğan, sezon sonuna kadar performansını en üst seviyeye çıkartıp Trabzonspor’un formasını giymek istediğini söyledi.PTT 1. Ligi’nin 22. haftasında sahasında oynadığı Karşıyaka’yı Yusuf Erdoğan’ın attığı 3 golle

Yusuf'tan Trabzonspor'a mesaj!

1461 Trabzon’un gözde oyuncularından Yusuf Erdoğan, sezon sonuna kadar performansını en üst seviyeye çıkartıp Trabzonspor’un formasını giymek istediğini söyledi.
PTT 1. Ligi’nin 22. haftasında sahasında oynadığı Karşıyaka’yı Yusuf Erdoğan’ın attığı 3 golle mağlup ederek 2. haftalık galibiyet özlemine son veren 1461 Trabzon’da moraller yerine gelirken attığı gollerle takımını galibiyete taşıyan genç oyuncu gösterdiği performansla göz dolduruyor.
Hedefinin üst düzey sporcu olmak olduğunu belirten Yusuf, “Karşıyaka maçında hocam bana sol bekte görev verdi. Burası benim 3. Lig’de Araklıspor’da oynadığım dönemlerde de zaman zaman görev aldığı yer o yüzden Karşıyaka maçında çok yabancılık çekmedim. Önde ve arkada oynayabiliyorum hocam nerede şans verirse en iyisini yapmaya çalışıyorum” dedi.
Kendisini hiçbir zaman yeterli olarak görmediğini belirten Yusuf sözlerini şöyle tamamladı:
“Hedefim üst düzey bir sporcu olmak. Mustafa hocamız bize birlikte olduğumuz süre boyunca çok önemli şeyler kattı. Kendimi hiçbir zaman yeterli olarak görmüyorum. Bunu gördüğüm anda futbolu bırakmam gerektiğini düşünüyorum. Her gün üstüne koyarak gitmemiz gerekiyor. Hocamızla birlikte üstümüze düşenin en iyisini yapacağız. İnşallah performansımı en üst seviyeye çıkartıp sezon sonunda Trabzonspor’da oynamak istiyorum“

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler