| Keşfet
Spor Yayın tarihi: 04 Kasım 2013 09:18

Yusuf'ta son durum

Trabzonspor'un Elazığspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golü attıktan sonra sakatlanarak hastaneye götürülen Yusuf Erdoğan'ın bacağında ödem tespit edildi.Mustafa Akçay Yusuf'un durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "Yusuf’un MR’ında sadece bağ doku

Trabzonspor'un Elazığspor'u 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada ilk golü attıktan sonra sakatlanarak hastaneye götürülen Yusuf Erdoğan'ın bacağında ödem tespit edildi.

Mustafa Akçay Yusuf'un durumu ile ilgili yaptığı açıklamada "Yusuf’un MR’ında sadece bağ dokusunda küçükte olsa bir ödemle karşılaştık. Kemik dokusunda ise bir şey yok. Tedavisine hemen başladık. Umarım tedaviye başladığımız andan itibaren birkaç gün sürer ve aramıza döner. Çok fazla uzak kalacağını sanmıyorum" dedi.

Yorumlar (0)

Yorum Yaz

Yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacaktır.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!