Yusuf imza atacak

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'da sergilediği performansın ardından Yusuf Erdoğan'ı sezon sonuna kadar kiralamıştı.Genç oyuncu, ilk haftalarda şans bulamasa da bir anda kendini göstermeyi başardı. Forma giydiği maçlarda performansıyla parmak ı

Yusuf imza atacak

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'da sergilediği performansın ardından Yusuf Erdoğan'ı sezon sonuna kadar kiralamıştı.

Genç oyuncu, ilk haftalarda şans bulamasa da bir anda kendini göstermeyi başardı. Forma giydiği maçlarda performansıyla parmak ısırtan Yusuf, Apollon’dan sonra Lazio filelerini de havalandırdı. Mustafa Akçay’ın kendisine olan güvenini boşa çıkartmadı. Ayrıca müthiş performansıyla Camiada en çok konuşulan futbolcu oldu. Yönetim de genç yıldızı başka bir takıma kaptırmamak için kolları sıvadı. İlk olarak Yusuf’un bonservisi, pilot takım 1461 Trabzon’dan alınacak. Daha sonra 20 yaşındaki futbolcuyla en az 4 senelik bir sözleşme imzalanacak. Yusuf da yeni bir anlaşma yapıp Trabzonspor’da kalıcı olmayı çok istiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor