Yusuf: Bizim için farketmez

Trabzonspor'un kendi sahasında Lazio'yla 3-3 berabere kaldığı maçın sonrasında ilk golü kaydeden genç yıldız Yusuf Erdoğan, mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu. Son dakikalarda gelen gollerden dolayı üzgün olduklarını belirten Yusuf, gruptan lider çı

Yusuf: Bizim için farketmez

Trabzonspor'un kendi sahasında Lazio'yla 3-3 berabere kaldığı maçın sonrasında ilk golü kaydeden genç yıldız Yusuf Erdoğan, mücadeleyle ilgili açıklamalarda bulundu.
 
Son dakikalarda gelen gollerden dolayı üzgün olduklarını belirten Yusuf, gruptan lider çıkmak istediklerine dikkat çekerek, "Analizlik bir durum yok. Çok kötü goller yedik. Bir anda 3-2 oldu. O golün şokunu atlatamadan bir gol daha yedik. Sonra 5-6 dakika kalmıştı ve  telafi edemEdik. Biz 3 puan için çıkmıştık sahaya. UEFA Avrupa Ligi'nde lideriz bu çok önemli. İnşallah gruptan lider çıkacağız buna inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
 
Yusuf Erdoğan, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın kendisine önemli maçlarda forma vermesiyle ilgili olarak da, "Bizim için Lazio'nun, Kayseri'nin yada başka bir takımın önemi yok. Sahaya çıktığımız zaman rakip kim olursa elimizden geleni yapıyoruz. Hoca'mız 1461'den gelenlere güveniyoır. Benim yanımda diğer arkadaşlarda var. Şuan oynayan sadece ben görünüuorum ama  onlarda inşalla bundan sonra forma bulacaklar" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler