Yurt dışı yasakları kaldırıldı!

Şike soruşturması kapsamında bir dönem tutuklu olarak yargılanan Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetim kurulu eski üyesi Serdal Adalı ile Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in, yurt dışına çıkma yasakları kaldırıldı.Beşiktaş Futbol T

Yurt dışı yasakları kaldırıldı!

Şike soruşturması kapsamında bir dönem tutuklu olarak yargılanan Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetim kurulu eski üyesi Serdal Adalı ile Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in, yurt dışına çıkma yasakları kaldırıldı.

Beşiktaş Futbol Takımları Genel Direktörü Tayfur Havutçu ve yönetim kurulu eski üyesi Serdal Adalı ile Protokol Müdürü Ahmet Ateş'in yurt dışına çıkış yasakları İstanbul 17. Ağır Caze Mahkemesi'nin verdiği kararla kaldırıldı.

Adalı, Havutçu ve Ateş 3 Temmuz'da başlayan futbolda şike iddiasi soruşturması kapsamında 152 gün cezaevinde tutulmuş, 12 Aralık tarihinde de tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilmişlerdi. Bu üç isim hakkında konulan yurt dışı çıkış yasağı bugün kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler