Yorgun savaşçı, Tolga Zengin

Trabzonspor'da bu sezon devamlılıkta Burak Yılmaz'ı bile geride bırakan Tolga Zengin, son maçlarda alışılmış performansından uzak görüntü çiziyor.  Son 11 günde iki Süper Lig, iki Avrupa Ligi maçına çıkan Tolga, kalesinde toplam 12 gol görerek herkesi şaş

Yorgun savaşçı, Tolga Zengin

Trabzonspor'da bu sezon devamlılıkta Burak Yılmaz'ı bile geride bırakan Tolga Zengin, son maçlarda alışılmış performansından uzak görüntü çiziyor. 

 

Son 11 günde iki Süper Lig, iki Avrupa Ligi maçına çıkan Tolga, kalesinde toplam 12 gol görerek herkesi şaşırttı. PSV maçlarında toplam 6 gol yiyenTolga, ligde Kayseri ve Mersin karşısında da 6 gole engel olamadı. PSV rövanşında bir de kırmızı kart gören Tolga, 11 günde çıktığı 4 maçta 12 gol yemiş oldu. Bu kötü performansı sonrası kaptan Tolga'nın Şenol Güneş tarafından dinlendirilmesi gündemde. 

 

Play-off yarışında beklenmedik puan kayıpları yaşayan bordo-mavili takımın kayba tahammülünün olmadığı süreçte, Güneş'in Onur 'a şans verip vermeyeceği merak ediliyor. Trabzon kalan haftalarda Beşiktaş, Sivas, G.Birliği, G.Saray, F.Bahçe ve Ordu gibi ligin çok gol atan takımlarıyla oynayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler