Yönetimi eleştirenlere cevap verdi

Trabzonspor Basın Sözcüsü Hasan Yener Transferlerin Avrupa’dan elendikten sonra yapıldığı şeklindeki eleştirilere cevap verdi. Geçen sezon Milano’da İnter’i yenen kadrodan bu günkü kadronun fazlalığı olup eksiği olmadığını söyleyen Yener şöyle konuştu “Tr

Yönetimi eleştirenlere cevap verdi

Trabzonspor Basın Sözcüsü Hasan Yener Transferlerin Avrupa’dan elendikten sonra yapıldığı şeklindeki eleştirilere cevap verdi.

 

Geçen sezon Milano’da İnter’i yenen kadrodan bu günkü kadronun fazlalığı olup eksiği olmadığını söyleyen Yener şöyle konuştu “Transfer yapacağız dedik ve dediğimizi de yaptık. Santrafor ve sol stoper, sol bek transferlerini gerçekleştirdik. Herkesin dediği bu transferler niye daha önce yapılmadı. Ama dikkat ederseniz son 3-4 güne baktığımız zaman hem Türkiye'de hem Avrupa'da transferin doruk noktasına geldiği günler oldu. Çünkü futbolcular son dakikaya kadar bekler, ondan sonra transferi sonuçlandırır. Transferin zorlukları da bunlar."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor