Yönetimden Olimpiyat çıkarması!

Ligin ilk haftasında cumartesi günü saat 21.45'te Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maça çok önem veriyor.Ligin açılışını galibiyetle yapmak isteyen Bordo-Mavililer’de taraftarlara deplasman yasağı olmasının nedeniyle yöne

Yönetimden Olimpiyat çıkarması!

Ligin ilk haftasında cumartesi günü saat 21.45'te Olimpiyat Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maça çok önem veriyor.

Ligin açılışını galibiyetle yapmak isteyen Bordo-Mavililer’de taraftarlara deplasman yasağı olmasının nedeniyle yönetim, takımı yalnız bırakmamak için Olimpiyat Stadı’nda tam kadro yer alacak. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun daha önce yaptığı, “İstanbul’daki maçta şeref tribününde değil, Beşiktaş taraftarları arasına girip, bir ilki yapıp maçı seyredeceğim” açıklamasının ardından karşılaşmayı nerede izleyeceği ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor