Yönetim yeni teknik direktör arayışında

 Beşiktaş sezon sonunda yolları ayıracağı teknik direktör Samet Aybaba'nın yerine yeni hoca arıyor Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve takım içindeki huzursuzluğun ardından Samet Aybaba ile sezon sonunda yolları ayırma kararı alan Beşiktaş yönetimi, ye

Yönetim yeni teknik direktör arayışında

 

Beşiktaş sezon sonunda yolları ayıracağı teknik direktör Samet Aybaba'nın yerine yeni hoca arıyor
 
Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ve takım içindeki huzursuzluğun ardından Samet Aybaba ile sezon sonunda yolları ayırma kararı alan Beşiktaş yönetimi, yeni teknik patron için görüşmelerini sıklaştırdı.
 
Samet Aybaba, Akhisar Belediyespor maçının ardından başkan Fikret Orman'a yönetimin önüne açabilmek için istifasını sundu. Ancak Aybaba'nın istifası başkan Orman tarafından kabul edilmedi. Yönetimin hedefi sezonunu Aybaba ile tamamlamak...
 
Transfer komitesi, menajerler aracılığıyla yeni hoca arayışları için düğmeye bastı. Listede önemli isimler var. Yönetimin öncelikli hedefi takımı yabancı bir teknik adama emanet etmek... Şu ana kadar temas kurulan isimler arasında Zico, Frank Rijkaard ve Slaven Bilic var. 
 
Başkan Fikret Orman'ın takımın başında gömek istediği isim ise Borussia Mönchengladbach Teknik Direktörü Lucien Favre... 55 yaşındaki İsviçreli teknik adam sezon başında kulübüyle nikah tazelemişti. Alman kulübü de başarılı hocasını bırakmaya yanaşmıyor. Siyah-beyazlı yöneticiler, yeni teknik direktörü mayıs ayı içinde belirlemeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor