Yönetim maça gitmiyor!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, TFF Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı pretosto ederek Fenerbahçe maçına gitmeme kararı aldı.Yönetim ayrıca Trabzonspor'a yapılan haksızlık giderilinceye kadar diğer maçları da izlememe kararı aldığını duyurdu.Trabzonspor Yönet

Yönetim maça gitmiyor!

Trabzonspor Yönetim Kurulu, TFF Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı pretosto ederek Fenerbahçe maçına gitmeme kararı aldı.

Yönetim ayrıca Trabzonspor'a yapılan haksızlık giderilinceye kadar diğer maçları da izlememe kararı aldığını duyurdu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, TFF Disiplin Kurulu'nun Başkan Sadri Şener ve Yönetici Tuncay Bekiroğlu'nu PFDK'ya sevk edilmesini protesto etmek amacıyla bu akşam Fenerbahçe ile oynanacak olan maça gitmeme kararı aldı.

Nevzat Şakar, Haber61.net Haber Müdürü Batuhan Hazar Çavdar'a yaptığı açıklamada, "Kulübümüz bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe maçına gitmeyecek.

Trabzonspor Kulübü olarak TFF Disiplin Kurulu'nun başkanımız Sadri Şener ve Yönetim Kurulu üyemiz Tuncay Bekiroğlu'na yaptığı haksızlık giderilinceye kadar maçları izlememe kararı almıştır.

Aldığımız bu karar TFF Disiplin Kurulu'nun verdiği kararı protesto etmek amacıyla alınmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler