Yönetim: Güneş görevinin başında

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Şenol Güneş’in görevine devam edip etmeyeceği konusunda haftalardır süren belirsizliği resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla giderdi.  Ayrıca Başkan Sadri Şener'in yaptığı açıklamaların yönetim tarafından algılandığı di

Yönetim: Güneş görevinin başında

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Şenol Güneş’in görevine devam edip etmeyeceği konusunda haftalardır süren belirsizliği resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla giderdi. 

 

Ayrıca Başkan Sadri Şener'in yaptığı açıklamaların yönetim tarafından algılandığı dile getirildi.

 

İşte Trabzonspor Yönetim Kurulunun resmi internet sitesinden yaptığı açıklama:

"Yönetim Kurulumuz gerçekleştirdiği toplantıda gündemdeki maddeleri görüşerek, kulübümüzün geleceğiyle ilgili izlenecek yol hakkında değerlendirmelerde bulunmuş, medyada oluşan gündeme yönelik gelişmeleri görüşmüştür.

Buna göre; öncelikle Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş’in toplantı öncesi Asbaşkanımız Sayın Nevzat Şakar ve Genel Sekreterimiz Sayın Hasan Yener’le Trabzon’da yüz yüze yaptığı görüşmeyle ilgili olarak üyelere bilgi verilmiştir. 

 

Söz konusu görüşmede, Şenol Güneş ile sezon planlanması ve kamp programı üzerinde konuşulmuş, transferde izlenecek politika belirlenmiş, altyapıyla birlikte 1461 Trabzon takımının daha verimli halde organize edilmesi doğrultusunda fikirler alınmıştır. 

Bu içerikten de anlaşılacağı üzere; yönetim kurulumuzla teknik direktörümüz arasından başlangıçta da olduğu gibi hiçbir sorun bulunmamaktadır. Takımımızın başında önümüzdeki ve daha sonraki sezonlarda Teknik Direktör olarak yine Şenol Güneş görev yapacaktır.

 

Yönetim Kurulumuz, Güneş’in kurum içi işleyiş konusundaki haklı tereddütlerini dinlemiş, gerekli tespitleri yapmış, daha sağlıklı bir yapılanma ve süreç yaşanması için tüm tedbirleri hayata geçirme konusundaki kararlılığın altına imza atmıştır. 

 

Yine kamuoyunda merak uyandıran ve doğal olarak çeşitli spekülasyonları beraberinde getiren Başkanımız Sayın Sadri Şener’in medyaya yaptığı açıklamalar da kurulumuzca değerlendirilmiştir. 

Öncelikle Başkanımız’ın vermeye çalıştığı mesajın yönetim kurulumuzun tüm üyeleri tarafından bütünüyle algılanmış olduğu görülmüş, kendisinin hassasiyet duyduğu fakat belki bizlerin göremediği eksiklikler konusunda bundan böyle daha dikkatli davranılması gerektiği yönünde tam bir mutabakata varılmıştır. 

 

İçinde bulunduğumuz ortamda, başta yönetim kurulumuz olmak üzere bütün Trabzonspor camiasıyla taraftarı, Başkanımız’ı ve kulübümüzü her zamankinden daha fazla sahiplenmelidir. 

Bu konuda son derece özverili yaklaşım gösteren ve her fırsatta övgüyle bahsettiğimiz camiamızın değerli mensuplarının sayısının artması, geleceğe daha güvenle bakmamızın en büyük anahtarı olacaktır. 

 

Yönetim Kurulumuz bu görüşler doğrultusunda, yeni sezon öncesi yapılacak çalışmaların tamamına büyük bir özveri, bilgi ve kararlılıkla devam edecek, taraftarlarımıza daha biri takım izlettirebilmek adına gecesini gündüzüne katarak çalışmayı sürdürecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Trabzonspor Yönetim Kurulu"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor