Yönetim Bulak'ı ikna edebilecek mi?

 Trabzonspor'da bir süre önce Genel Menajerlik görevine gelen Giray Bulak, Mersin İdman Yurdu'yla büyük oranda anlaşmaya vardıMersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ‘nın  Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkl

Yönetim Bulak'ı ikna edebilecek mi?

 Trabzonspor'da bir süre önce Genel Menajerlik görevine gelen Giray Bulak, Mersin İdman Yurdu'yla büyük oranda anlaşmaya vardı

Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı ‘nın  Trabzonspor Genel Menajeri Giray Bulak ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıklamasının ardından Trabzon yönetiminden gitmek için izin isteyen Bulak'ın gitmemesi için  devreye girdi.

 Trabzonspor yönetimi olayın duyulmasının ardından dün apar topar Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Genel Menejer Giray Bulak ile apar topar bir araya geldi

Teknik direktör Şenol Güneş’in düzenlediği basın toplantısı sırasında asbaşkan Nevzat Şakar ve genel sekreter Hasan Yener Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde Mersin'e gitmek isteyen  Bulak ile bir saate yakın süren bir toplantı yaparak Bulak’ı kalması yönünde iknaya çalıştı.

Ancak Bulak Trabzonspor’da ki çalışma ortamının rahatsızlığından ötürü ilk tercihini gitmekten yana kullanma kararında olduğunu yöneticilere iletti.

ÇIKRIKCI’DA GİDİYOR

Trabzonspor’da genel Menejer Giray Bulak’ın Mersin İdmanyurdu’nun teklifine evet demesi halinde Bulak ile birlikte izleme komitesinde görev yapan Trabzonspor’un eski futbolcusu Orhan Çıkrıkcı’da görevinden ayrılacak. Uzun bir süredir çeşitli takımlarda Bulak’ın 1.yardımcılığı görevini yapan Çıkrıkcı, Bulak’ın Mersin ile anlaşmasının ardından Trabzonspor’daki görevinden ayrılacak.

 Bulak yönetim izin vermesi halinde Mersin'e gidecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor