Yine herkes 1461'i konuşacak!

Nevşehir Avanoz’daki kamp döneminin ardından 3. etap çalışmalarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren 1461 Trabzon’da hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. Bordo-Mavi-Beyazlılarda antrenör Kadir Özcan, sporcularının antrenmanlardaki pe

Yine herkes 1461'i konuşacak!

Nevşehir Avanoz’daki kamp döneminin ardından 3. etap çalışmalarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren 1461 Trabzon’da hazırlıklar yoğun bir tempoda devam ediyor. Bordo-Mavi-Beyazlılarda antrenör Kadir Özcan, sporcularının antrenmanlardaki performanslarından memnun olduğunu ve lig başlayana kadar tüm eksilerini gidererek lige kusursuz başlamayı amaçladıklarını söyledi.

RENK KATACAĞIZ

1461 Trabzon’un misyonu doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Özcan, “Geçen yıl kulüp olarak elde ettiğimiz başarılarla Türkiye’nin gündemine oturmuştuk. Bu yıl da iyi bir temsilci olmayı hedefliyoruz. Aynı başarıyı artırarak devam ettirip Türk futboluna renk katmaya devam edeceğiz. Elde edeceğimiz başarılarla yine dikkatleri üzerimize çekmeyi amaçlıyoruz. Bu doğrultuda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor