Yine biri daha sakatlandı

 Trabzonspor'un Tegelen kampı sürüyor. Bu akşam yapılan çalışmada Yasin ile çarpışan Celustka hafif bir sakatlık geçirdi.Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş futbolcularına iki bölüm halinde çalışma yaptırdı. Bir gurup salonda çalışırken diğer grup sa

Yine biri daha sakatlandı

 Trabzonspor'un Tegelen kampı sürüyor. Bu akşam yapılan çalışmada Yasin ile çarpışan Celustka hafif bir sakatlık geçirdi.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş futbolcularına iki bölüm halinde çalışma yaptırdı. Bir gurup salonda çalışırken diğer grup sahada çalıştı. Antrenanın son bölümünde ise iki takım halinde cift kale maç vardı. Yağmur altında yıpalan çalışmada futbolcular oldukça neşeliydi.

 Yaklaşık 2 saat süren antremanın son bölümde Yasin ile çarpışarak hafif bir sakatlık geçiren ve tedavisi sahada yapılan Celustka'nın  ayağına bandaj yapıldı. Genç futbolcu antremana devam etti.

Sabah antremanında ise Bamba ile çarpışan Henrigue hafif bir sakatlık yaşamıştı

 

 

aa.20120710214643.jpg

 

Yarın sabahki idman basına ve seyirciye kapatılırken Bordo-Mavililer ilk hazırlık maçını gerçekleştirecek.

 

İdmandan Galeri için TIKLAYIN...


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler