Yılmaz Vural'ın yerine kim geldi?

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile prensipte anlaşma sağladı. Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da görüştükleri Sağlam ile 3 yıllı

Yılmaz Vural'ın yerine kim geldi?
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sanica Boru Elazığspor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile prensipte anlaşma sağladı.
 
Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da görüştükleri Sağlam ile 3 yıllık anlaşmaya vardıklarını belirtti.
 
Sağlam'ın kariyerli ve Süper Lig'i bilen bir teknik adam olduğunu vurgulayan Öztürk, "Hocamızla gelecek günlerde Elazığ'da sözleşme imzalayacağız. Sağlam ile uzun vadeli çalışmamızla verim alacağımıza inanıyoruz. Yeni teknik direktörümüzle nice başarılara imza atmak ve ligdeki çıtamızı yükseltmek istiyoruz. Sanica Boru Elazığspor camiasına ve hocamıza hayırlı olsun" diye konuştu.
 
Teknik direktör Sağlam, en son Mersin İdmanyurdu takımını çalıştırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor