Yılmaz Vural kümeye doğru

Bank Asya 1. Lig'in 26. hafta kapanış maçında düşme hattında bulunan Sakaryaspor'u konuk eden Denizlispor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı farklı kazanarak rahat bir nefes aldı. Alt sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak isteyen Yeş

Yılmaz Vural kümeye doğru

Bank Asya 1. Lig'in 26. hafta kapanış maçında düşme hattında bulunan Sakaryaspor'u konuk eden Denizlispor, baştan sona üstün götürdüğü karşılaşmayı farklı kazanarak rahat bir nefes aldı. Alt sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak isteyen Yeşil siyahlılar, ilk yarıyı 1-0 önde kapattığı maçın ikinci yarısında farka gitti. Özellikle forvette Eser'in etkili oyunuyla farka giden Denizlispor, bu galibiyetle rahat bir nefes alırken, en yakın rakibi ile puan farkını 8'e çıkardı.

Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kartalspor maçı sonrası büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, "Bugün çok farklı galibiyet aldık. Oyuncu arkadaşlarımı ne kadar tebrik etsem, övsem azdır. Daha önceki maçların üzerine koyarak oynadık. Rakibimiz için final niteliğinde bir maçtı. Bizi yenselerdi ligde kalma konusunda umutlanacaklardı. Ancak biz geçen hafta kaybettiğimiz 2 puanı telafi etmek istiyorduk. Futbol anlamında, seyir keyfi açısından çok iyi şeyler ortaya koyduk. Çok keyifli ve çok mutluyuz. İnşallah bundan sonra da böyle olur. Böyle oynadıkça her şey daha güzel oluyor. Tüm futbolcularımla gurur duyuyorum. Her geçen gün daha iyi oluyoruz. Üzerimizdeki şanssızlığı da bir parça kırdık" dedi.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, beklemedikleri bir skorla karşılaştıklarını belirterek, "Bugün inanılmaz kötü oynadık. Kötü organize olduk. Bu kaybın bize getireceği durumu biliyorduk. Daha maçın 21.dakikasında gol yedik. İkinci devrenin başında da ikinci golü yedik. Salih'in kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalınca maç koptu. Rakibimiz bunu iyi değerlendirdi ve sıkıntıya girmeden farklı sonuca ulaştı. Bundan sonra 8 maç 24 puan var. Matematiksel olarak şansımız var. 3 oyuncumuz cezalı duruma düştü. Hem farklı kaybettik hem de 3 oyuncuyu kaybettik. Gelecek hafta Göztepe maçında kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Sakaryaspor takımı önümüzdeki sene ile ilgili çalışmalarını yapmak zorunda. Sonuna kadar uğraşacağız. Futbolda birileri düşecekse ve bunlardan biri biz olacaksak buna göre çalışma yapmamız lazım. Benim memleketim ve sezonu tamamlamak istiyorum. Üzülüyoruz. Taraftarlarımızın üzüntülerine de ortağız. Bu mücadelede imkanlarla bir şeyler yapılıyor, bizim de imkanlarımız bu. Bizim içinbu hafta üzücü tamamlandı" diye konuştu.

 Denizlispor kalecisi İsmail, Sakaryaspor'un son şansını değerlendirmek için sahaya çıktığını belirterek, "Son haftalarda iyi oynuyorduk ama şanssızlığımızdan yenemiyorduk. Bugün farklı kazandık. Karşıyaka maçı var. On kazanırsak Play-off düşünebiliriz. Galibiyeti taraftarlarımıza armağan ediyorum" şeklinde konuştu.

 Maçta 2 gol atan Denizlispor'un golcü oyuncusu Eser, "Haftalardır iyi oynuyor ama kazanamıyorduk. Maalesef gol yollarında sıkıntı yaşıyorduk. Bu hafta farklı kazandık. Yine presli ve baskılı başladık ve 4 gol bulduk. İyi mücadeleyi 90 dakikaya yaymaya başladık. İnşallah bundan sonraki haftalarda da bunu sürdürürüz" açıklamasında bulundu.

 Sakaryasporlu futbolcu Muhammer, "Sahada istediğimizi yansıtamadık. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Böyle bir sonuç beklemiyorduk kaybettiğimiz için üzüntülüyüm" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor