Yılmaz Vural Ağar'ı ziyaret etti

 Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Susurluk Davası" kapsamında verilen hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti."ELİMDEN GELENİ YAPMAMI İSTEDİ"V

Yılmaz Vural Ağar'ı ziyaret etti

 

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Susurluk Davası" kapsamında verilen hapis cezası Yargıtay tarafından onandıktan sonra Yenipazar K1 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na konulan Mehmet Ağar'ı ziyaret etti.

"ELİMDEN GELENİ YAPMAMI İSTEDİ"

Vural, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ağar'ın sağlık durumunun gayet iyi olduğunu belirtti.

Mehmet Ağar'ın Türkiye'nin yetiştirdiği önemli bir siyaset adamı olduğunu kaydeden Vural, "Kendisini çok sevdiğimiz için ziyarette bulunduk. Benden Sanica Boru Elazığspor'un başarısı için elimden geleni yapmamı istedi. Ben de kendisine bunun için ne gerekiyorsa yapacağımı söyledim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler