Yılmaz: Sanki kupalarını aldık

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere modeli ile ilgili de bomba sözler söyledi. İşte Yılmaz'ın açıklamaları: "Pazar günü oynanan

Yılmaz: Sanki kupalarını aldık

Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 

Yılmaz, Radyospor'a yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İngiltere modeli ile ilgili de bomba sözler söyledi.

 

İşte Yılmaz'ın açıklamaları: "Pazar günü oynanan maç bir iki çakının dışında çok centilmence bir maç oldu. Büyük olaylar çıkmamıştır. Çok sakin oynandı. Bir daha Trabzonspor'a gitmem dedi Aziz Yıldırım sanki onların kupasını biz almışız gibi. Buna rağmen Trabzon'da yine olay olmadı" dedi.

 

Yılmaz, "Olaylar tabiki güzel değil. Bunlar zoomla tespit edilmeli. Beşiktaş'ta tespit edildi failleri bulundu. Arena'da da bulunacan Avni Aker'de de bulunacak. Dolayısıyla ne olacak kapı dışında tespit edilmeli buralarda elektronik cihazlar var" diye konuştu.

 

Mehmet Ali Yılmaz, "Tüm kulüplerin taraftarı kardeştir. Bu olaylara tenezzül etmemek lazım. Bu işlerden nemalanan yorumcular var sorumsuz konuşanlar var. Geçmişte çaldıkları düdükleri unutmuşlar. Komplekslerini henüz tatmin edememiş yaratıklar var. Kulaklarını çekmek lazım bunların. Resmi görevim yok ama istenirse kulaklarını çekerim.

 

'Kendini kanıtlayana kadar anası ağlıyor' Devamı Sayfa 2'de

 

Aziz'in ifadesi orada kullandı Aziz 10 aydır içerde konuştukları yanlış. Kendini kanıtlayana kadar anası ağlıyor. Psikolojisi bozuk olan adamın dediklerin fazla takmamak lazım. Dışarıdaki ve içeridekinin konuşmaları farklıdır. Geçmişte olanlara göre kendi kendine konuşuyor. Medyada abartıyor bunları.

 

Başbakan açıklama yapmış 8 takımsız bu lig olmaz diyor bunu güzel yorumlamak lazım. Bunun içinde Trabzon da varsa dolayısıyla iki camianın da sen yaptın ben yaptım şeklinde tartışmak yanlış olur. Beklemek lazım.

 

Benim yüksek tahminim bizi (Türkiye) almayacaklar Avrupa'ya. Başbakan'ın konuştukları modeller konuşulmuştur. Önceden karar alınmıştır bence oraya doğru gidiliyor. Yani konuşulmuştur ki İngiltere modelini verdi Başbakan.

 

Mart dediler Nisan dediler. Bakın ne kadar zaman oldu hala karar verilmedi. Nisan sonu diyorlar hikaye o işler" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor