Yılmaz Erdoğan antrenör oluyor

İstinye Orhan Saka Amatör Evi'nde gerçekleştirilen C Kursu Antrenörlük Semineri'ne katılan Yılmaz Erdoğan yaptığı açıklamada, antrenörlüğü çok önceden beri düşündüğünü belirterek şunları söyledi:"Bu çalışma 9 gün sürecek. Sonunda da bir sınav yapılacak. B

Yılmaz Erdoğan antrenör oluyor

İstinye Orhan Saka Amatör Evi'nde gerçekleştirilen C Kursu Antrenörlük Semineri'ne katılan Yılmaz Erdoğan yaptığı açıklamada, antrenörlüğü çok önceden beri düşündüğünü belirterek şunları söyledi:

"Bu çalışma 9 gün sürecek. Sonunda da bir sınav yapılacak. Bu benim çok önceden beri düşündüğüm bir şeydi. Amatör lisansla oynadığım için de, böyle bir hakkım vardı. Futbolu seviyorum. Öğrenmeyi de seviyorum. Amatör dünyaya yoğunlaşmak ve bir şeyler yapmak çok hoşuma gidiyor. Futbolun endüstriyel boyutundan ziyade, futbolun kendisini seviyorum. Dolayısıyla da burada şahane bir ortam var. Zaten hocamız, çocukluğumun efsanesi Mehmet Ekşi. Ayrıca Taygun Hoca'yla da ilk kez karşılaşıyorum ama o da müthiş biriymiş. Kısacası çok neşeli bir ortam var. Çocukluk aşkımla yeniden buluşmuş gibiyim."

"BURADA OLMAK GÜZEL"
Bundan sonraki hedefinin sorulması üzerine Erdoğan, "Çok da önemli değil. Şimdiki zaman önemli. Şu an burada olmak güzel. Eğer yarın başka bir yere taşımam gerekirse o da olur."

Eğitim seminerinin, Fenerbahçe'nin "Ordinaryüs" lakaplı efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis anısına düzenlenmesinin hatırlatılması üzerine de Yılmaz Erdoğan, "Böyle bir şeyin olduğunu yeni öğrendim ve çok duygulandım. Futbolun kökleriyle kurulmuş bir ilişkisinin olması, Lefter Küçükandonyadis gibi efsane bir isme adanması çok güzel bir şey" dedi.

"BİLİYORUZ DİYECEĞİM..."
Kendini dünyaya ispatlamış bir çok Türk teknik direktörün olduğunu belirten ünlü sanatçı, "Mesela Fatih Terim var. Zaten Fatih Hocamın da böyle bir işe girdiğimden haberi var. Aradım kendisini, 'Haberin olsun, desteğini bekliyorum' dedim. Yarın bir gün ben de futbolla ilgili konuştuğum zaman, ehliyet göstereceğim. Biliyoruz da konuşuyoruz diyeceğim."

"İleride Beşiktaş'ta görev almayı düşünür müsünüz" sorusuna da Erdoğan, "Tabii ki bunları konuşmak için daha çok erken. Elbette her Beşiktaşlı gibi takımıma katkı sağlamayı ben de isterim. Ben Beşiktaşlıyım ve her zaman Beşiktaş'ın hizmetindeyim.

ŞAMPİYON KİM OLACAK?
"Hangi takımı şampiyonluğa yakın görüyorsunuz" sorusuna ise Yılmaz Erdoğan şu yanıtı verdi:

"Bu sene ilk kez, çok özel şartlar nedeniyle oluşturulan Play-off sistemini yaşıyoruz. Dolayısıyla şampiyon, Play-Off maçları sonunda belirlenecek.Galatasaray'da Fatih Hoca, daha önce başka yerlerde problemli olan futbolcuları çok verimli hale getirerek farkını ortaya koydu. İddialı olan her takım yine iddialı olacaktır. Ancak benim için kimin şampiyon olacağından önce futbolun içine düştüğü şu durumdan kurtulması daha önemli. Futbolun marka değerinde bir sarsıntı yaşıyoruz şu anda."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler