Yılmaz Büyükaydın'dan transfer açıklamaları

Her hafta Salı günü saat 21:00’da haber61 TV’de canlı yayınlanan ve Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız’ın hazırlayıp sunduğu, Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’nın daimi konuk olduğu "Karambol" adlı spor Aktüel programına telefonla bağlanan Trabzonspo

Yılmaz Büyükaydın'dan transfer açıklamaları

Her hafta Salı günü saat 21:00’da haber61 TV’de canlı yayınlanan ve Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız’ın hazırlayıp sunduğu, Lig TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı’nın daimi konuk olduğu "Karambol" adlı spor Aktüel programına telefonla bağlanan Trabzonspor Futbol Şubesi Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın transfer açıklamalarında bulundu.

Trabzonspor’da adı transfer ile gündeme gelen Hasan Kabze ile ilgili de açıklamalarda bulunan Büyükaydın Trabzonspor’da Emerson’un da neden kadroda bulunmadığı hakkında da açıklamalarda bulundu.

Hasan Kabze ile ilgili olarak şu ana kadar her hangi bir girişim ve görüşmelerinin olmadığını söyleyen Trabzonspor Futbol Şube sorumlusu Büyükaydın , bunların sadece basında yazılan konular olduğunu, şu anlık bu futbolcuyla transferle ilgili bir görüşmelerinin dahi olmadığını söyledi.

Emerson ile ilgili neler söyledi.

Emerson ile ilgili neler söyledi.

Emerson ile ilgili olarak ulusal basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Yılmaz Büyükaydın  şöyle konuştu “Emerson ile ilgili bu haberleri gündeme getiren basın yayın kuruluşunun yetkileriyle görüştüğümüzde benden özür dilediler, ben böyle bir şeyin yanlış olduğunu kendilerine ifade ettim, Emerson konusunda bizim ödemesini yapmadığımız ve futbolcunun FİFA’ya müracatı olduğuna dair basında çıkan bir takım olaylar var. Bunların hiç biri gerçeği yansıtmamaktadır, Emerson olayı tamamen farklıdır ödemeyle ya da FİFA ile ilgili hiçbir şekilde bize gelen bir konu yok, ödemesiyle ilgili bir sorun yaşamamaktayız.”

Emerson olayının tamamen farklı bir şekilde geliştiğini de vurgulayan Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, geçen hafta oynanan Kasımpaşa maçının öncesinde Marec Cech’in sakatlığı neticesinde Tolunay Kafkas’ın antrenmanlarda Emerson’u hazırlamaya çalıştığını , futbolcunun ise kendisinin hafif bir sakatlığı olduğunu, antrenmanlara çıkabileceğini ama maçta oynamayacağını söylediğini beyan ettiğini ifade etti.

Büyükaydın şöyle devam etti.”Bunun nedeni kendisine sorulduğunda  Emerson farklı gerekçeler ortaya koydu . Bu maçta oynayıp daha sonra Marech Cech’in  sakatlığının düzelip geri dönününce tekrar ona görev verilmeyeceği gibi kendisinde bir takım düşünceler oluştu. Bu kesinlikle bir sporcuya, bir futbolcuya, profesyonel  bir oyuncuya yakışmayan yanlış davranışlar”

Teknik Direktör Tolunay Kafkas’ın göreve geldiği ilk zamanlarda Emerson’a şans ve görev verdiğini, bu futbolcunun daha sonra performansındaki düşüş ve istenileni verememesinden dolayı  Cech’e görev verdiğini de hatırlatan Büyükaydın “Fakat Cech’in sakatlığının ardından hocanın tekrar Emerson’u hazırlamak ve görev vermek istediğinde böyle bir olayın gündeme gelmesi  bu şekilde gelişinde ben bu olaydan sonra kendisini tercüman aracılığı ile görüşmeye davet ettiğimde görüşmeye bile katıltmadı “ şeklinde konuştu.

Janko ve Yasin Gelişmesi

 

Janko ve Yasin Gelişmesi

Janko ve Yasin’in menajerleri ile görüşme odlu mu? şeklindeki soruya “Hayır, kesinlikle böyle bir görüşme olmadı , Yasin ve Janko bizim takımımızın oyuncuları , bunlardan da verim almaya çalışıyorduk , ama son dönemlerde verilen şansları iyi değerlendiremeyip maçlarda ve antremanlarda ciddi bir performans düşüklüğü  hasıl olsunca kadrodan ayrı çalışmalarıyla ilgili Teknik Direktörümüzün talimatı oldu. Bu da kurallar gereği performanslarını arttırmaları ve arkadaşlardan verim almamız gerektiğini de kendilerine ifade ettik.

İstanbul Takımlarından Transfer olur mu?

 

İstanbul Takımlarından Transfer olur mu?

İstanbul takımlarında forma giymiş ve bu takımlardan dışlanmış olan oyuncuların Trabzonspor tarafından transfer edilmek istenmesine sıcak bakılıyor mu, bu şekildeki bazı futbolcuların adları geçiyor  sizin bu şekilde her hangi bir oyuncuyla söz kesmişliğiniz var mı? şeklindeki soruya Futbol Şubesi sorumlusu Büyükaydın şu cevabı verdi “ Böyle bir şeyin olması mümkün mü?  İstanbul takımlarında forma giymiş ve dışlanmış bir oyuncu, ha bu oyuncu gerçekten bize yarar bir oyuncu olur, bize faydalı bir oyuncu olursa ki böyle şeyler zaman içerisinde futbolda var ama şu anda kesinlikle böyle bir şey yoktur  olması da söz konusu değildir, Şu anda zaten transfer dönemi değil bunu biliyorsunuz . Bu sezon sonu gelip değerlendirilebilir . Böyle bir şeyin yakıştırması bile çok şık değil,  çünki İstanbul takımlarında kadro dışı kalmış forma giyemeyen oyunculara Trabzonspor talip gibi bir ifadeyi ben çok doğru bulmuyorum açıkçası.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor