Yılın transferi gerçekleşti

100 milyon euro civarındaki rekor bonservis bedeli ile birlikte 6 yıllık maliyeti 200 milyon euro'yu bulan genç yıldız için Bernabeu Stadı'nda bir tören düzenlendi.Bale: "Hayalim gerçekleşti"Törende ilk sözü alan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, hem

Yılın transferi gerçekleşti

100 milyon euro civarındaki rekor bonservis bedeli ile birlikte 6 yıllık maliyeti 200 milyon euro'yu bulan genç yıldız için Bernabeu Stadı'nda bir tören düzenlendi.

Bale: "Hayalim gerçekleşti"

Törende ilk sözü alan Real Madrid Başkanı Florentino Perez, hem Tottenham'a hem de "Real Madrid'de oynamak istiyorum" diyerek transferin gerçekleşmesine katkıda bulunan Gareth Bale'e teşekkür etti.

Ardından mikrofonun başına geçen Bale de Real Madrid'de oynamanın kendisinin hayali olduğunu söyledi. Genç yıldız yeni takımına katkıda bulunmayı umduğunu da sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Başkan Perez ve Bale, 11 numaralı forma ile basına poz verdiler. Gareth Bale bunun ardından yeni formasını sırtına geçirerek, tribünlerde kendisini bekleyen Real Madrid taraftarlarının karşısına çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor