Yılın sporcusu!

1954’ten beri Sports Illustrated dergisinin verdiği bu ünlü ödül bu yıl Miami Heat’in yıldız basketbolcusu LeBron James’e gitti.En son 2006 yılında yine bir basketbolcuya ve yine Miami Heat’in yıldızlarından Dwyane Wade’e verilen bu ödülü geçen yıl Mike K

Yılın sporcusu!

1954’ten beri Sports Illustrated dergisinin verdiği bu ünlü ödül bu yıl Miami Heat’in yıldız basketbolcusu LeBron James’e gitti.

En son 2006 yılında yine bir basketbolcuya ve yine Miami Heat’in yıldızlarından Dwyane Wade’e verilen bu ödülü geçen yıl Mike Krzyzewski ve Pat Summitt paylaşmıştı.

Geçen yıl Miami Heat’te kariyerinin ilk şampiyonluğunu yaşayan LeBron James aynı zamanda üçüncü kez de MVP ödülün sahibi olmuştu. Finallerin de en değerli oyuncusu seçilen LeBron, seri boyunca 28.6 sayı 10.2 ribaund ve 7.4 asist ortalaması tutturmuştu.

Yıldız basketbolcu ABD’nin Londra 2012’de altın madalya almasında da önemli rol oynamıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor