Yıldırım'ın suçsuzluğuna da inanın

Yeni Federasyon seçimleri öncesi ve sonrasında Aziz Yıldırım ve Göksel Gümüşdağ’ın çok etkin ve belirleyici rol oynadıkları basına yansıyan ek klasörlerdeki telefon kayıtlarıyla su yüzüne çıktı.TFF seçimlerinden sonra Aziz Yıldırım’ın Erdal Atalay’ı kast

Yıldırım'ın suçsuzluğuna da inanın

Yeni Federasyon seçimleri öncesi ve sonrasında Aziz Yıldırım ve Göksel Gümüşdağ’ın çok etkin ve belirleyici rol oynadıkları basına yansıyan ek klasörlerdeki telefon kayıtlarıyla su yüzüne çıktı.

TFF seçimlerinden sonra Aziz Yıldırım’ın Erdal Atalay’ı kast ederek, “Ben tanımıyorum onu” sorusuna karşılık Göksel Gümüşdağ’ın, “Erdal abi adamımız, adamımız” şeklinde cevabına Yıldırım ise, “He, he o hemde Fenerliymiş” karşılığını verdiği klasörde yer almıştı.

Haber61net’te de bugün yayınlanan ek klasörün içeriğini okuyan ve Haber61 spor servisine ulaşan Dr. Erdal Atalay açıklamalarda bulundu.

Atalay, “Bu yalana aslında cevap vermek istemiyorum ama Aziz Yıldırım’ın benim için Fenerbahçeli dediğine inananlar Aziz Yıldırım’ın suçsuzum dediğine de inanıyorlarmı” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor