Yıldırım’a tahliye reddi

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  Avukat Kaya ayrıca, Aziz Yıldırım'ın savunmasıyla ilgili basında çıkan haberlerle ilgili olara

Yıldırım’a tahliye reddi

 Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın avukatlarından Abdullah Kaya, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 Avukat Kaya ayrıca, Aziz Yıldırım'ın savunmasıyla ilgili basında çıkan haberlerle ilgili olarak da, "Başkan ya da avukatlarından herhangi bir beyan gelmediği sürece itibar etmeyin. Zaten bu da başkanımızın sözüdür." ifadelerini kullandı.

 Kaya, görevsizlik taleplerinin mahkemece reddedilmesi ve tahliye talepleri ile ilgili de konuşarak, şunları söyledi;

 "Biz taleplerimizde bulunacağız. Öncelikle sorguyu görelim taleplerimizi ona göre yapacağız. Görevsizlik talebimizi mahkeme reddetti. Bu mahkemenin takdiridir. Mahkemenin Sporda Şiddetin Önlenmesi'ne yönelik yasayla Özel Spor Mahkemeleri kuruldu. Bunlar da Asliye Ceza Mahkemeleri. Dosyanın görülmesi gerektiği yer de orasıdır. Biz bu talebi yaptık mahkeme de reddetti. Takdir mahkemenindir biz gerekli itirazlarımızı yapacağız

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor