Yıldırım savunmaya başlıyor

Aziz Yıldırım mahkemeye savunma yapmak yerine hikaye anlatıyor."Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 6. duruşmasına başlandı. İstanbul 16. Ağır Ceza M

Yıldırım savunmaya başlıyor

Aziz Yıldırım mahkemeye savunma yapmak yerine hikaye anlatıyor.

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık açılan davanın 6. duruşmasına başlandı. 

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, Olgun Peker'in pazartesi günü savunmasının alınmasından sonra, bugün de Olgun Peker ile bağlantılı olduğu iddia edilen kişilerin savunmalarının alınması işlemine devam ediliyor.

Olgun Peker ile çete kurmakla suçlanan isimlerin bugün savunmaları tamamlanacak. Çarşamba günü mahkemeye ara verilecek.

 

Başkan Aziz Yıldırım'ın savunmasındaki ilk sözleri şu şekilde:

"Bugün tarihi bir gün yaşıyoruz. Siz hem kişileri hem de kulüpleri yargılıyorsunuz. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanlığını onurla taşıyordum. Aziz Yıldırım'ın şahsi akıbetinin önemini yoktur. Fenerbahçe camiası koca bir çınardır ve bu koca çınardan tek bir yaprak koparılmasına izin vermeyecektir. Bu ulu çınarın tek bir yaprağı olan Aziz Yıldırım'ın akıbetinin hiç bir önemi yoktur. Fenerbahçe sadece sportif alanda değil sosyal alanda da her türlü yer alacaktır."

Ben ve arkadaşlarımın hiçbir zaman Fenerbahçe’yi kötü duruma düşürecek eylemlerde bulunmadığımızı belirtmek isterim. Buradan temiz çıkacağımızı ifade etmek isterim. Yapacağınız adil yargılama sonucunda söz konusu suçları işlemediğimiz ortaya çıkacaktır. Dar ağcında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacaktır. Ne kadar yargılarsanız yargılayın Fenerbahçe ortadan kaldırılamayacaktır.

Yaptığım hiçbir tesise kendi adımı vermedim. Yaptığım tesisler, statlar antrenman alanları ve tüm yaptıklarım örgütse evet ben örgütü kurdum ve yönettim.

6 Temmuz’da emniyet daha ortada iddianame yokken kararı açıklamıştır"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor