Yıldırım ile Trabzonspor kazanamıyor

 Ankara Bölgesi Hakemi Bülent Yıldırım, bu haftaki maçla birlikte 5. kez Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabakayı yönetecek.  Spor Toto Süper Ligi’nin 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını yönetecek olan

Yıldırım ile Trabzonspor kazanamıyor

 

Ankara Bölgesi Hakemi Bülent Yıldırım, bu haftaki maçla birlikte 5. kez Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabakayı yönetecek. 
 
Spor Toto Süper Ligi’nin 22. haftasında oynanacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasını yönetecek olan Bülent Yıldırım'ın 5. kez iki takım arasında oynanacak olan müsabakayı yönetecek. İki takım arasında daha önce oynanan dört karşılaşmada gülen taraf Fenerbahçe olmuştu.
 
17 Şubat Pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda saat 19:00’da başlayacak olan Trabzonspor-Fenerbahçe maçını yönetecek olan hakem Bülent Yıldırım, futbol severler önünde büyük bir sınav verecek. İki camia arasında yaşanan gerginliği sahada nasıl kontrol altına alacağı merakla bekleniyor.
 
Bülent Yıldırım, hakemlik kariyeri boyunca ligde Fenerbahçe'nin 27, Trabzonspor'un ise 21 maçını yönetti. Tecrübeli hakem, dört kez de ezeli rakipler arasında oynanan maçlarda düdük çaldı. Söz konusu maçlarda ise gülen taraf Fenerbahçe oldu. Yıldırım’ın düdük çaldığı 4 maçın hepsinde kazanan taraf sarı-lacivertli ekip olurken Trabzonspor ise Yıldırım’ın yönettiği maçlarda galip gelemedi.
 
İşte Bülent Yıldırım’ın yönettiği Trabzonspor-Fenerbahçe maçları ise şöyle sonuçlandı.
 
22 Aralık 2007 Fenerbahçe-Trabzonspor: 3-2
30 Mayıs 2009 Trabzonspor-Fenerbahçe: 1-2
20 Aralık 2009 Trabzonspor-Fenerbahçe: 0-1
15 Nisan 2012 Fenerbahçe-Trabzonspor: 2-0
 
Zorlu maçta Bülent Yıldırım'ın yardımcılığını Ekrem Kan ve Asım Yusuf Öz yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Aytekin Durmaz görevlendirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor