Yeşil Giresun'a ceza geldi

Besketbol Federasyonu, Yeşilgiresun Belediye ve Trabzonspor Basketbol arasında Giresun'da oynanan TB2L 30. Hafta basketbol karşılaşmasında yaşananlarla ilgili Yeşilgiesun Belediye Kulübüne 4.000 TL para cezası verdi.Kararın gerekçesinde; "Protokol tribünü

Yeşil Giresun'a ceza geldi

Besketbol Federasyonu, Yeşilgiresun Belediye ve Trabzonspor Basketbol arasında Giresun'da oynanan TB2L 30. Hafta basketbol karşılaşmasında yaşananlarla ilgili Yeşilgiesun Belediye Kulübüne 4.000 TL para cezası verdi.

Kararın gerekçesinde; "Protokol tribününün üst kısmında izleyen bir Yeşilgiresun Belediye Spor Kulübü taraftarının rakip takım yöneticisiyle sözlü münakaşaya girmesi, yine bu esnada Yeşilgiresun Belediye Spor Kulübü taraftarlarının rakip takım aleyhinde uygunsuz, küfürlü tezahüratlarda bulunmaları neticesinde anons yapılmasızorunluluğu hasıl olması ve müsabakanın duraksaması, ayrıca müsabakanın bitimini müteakip yine Yeşilgiresun Belediye Spor Kulübü taraftarlarının fuaye alanında rakip takım aleyhinde küfürlü tezahüratlarda bulunmaları ve yine bir taraftarın rakip takım yöneticisine saldırması nedenleriyle konu ile ilgili dosya Kurulumuza sevk edilmiştir."  ifadelerini kullandı.

 Federasyonun ilgili kararında, maç sonu taraftarların Tarbzonsporlu yöneticilere toplu olarak saldırılmasını ise "bir taraftarın rakip takım yöneticisine saldırması" şeklinde yorumlaması şaşkınlık yarattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler