Yerel gazetelerin Trabzonspor manşetleri

Karadeniz Gazetesi, "Ey gidi Trabzonspor, sen bu hallere düşecek takım mıydın?", "Gemi karaya erken oturdu" ve "Avrupa’da fırtına ligde yeller esiyor" başlıklarını attı.Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi, "O fırtınadan eser yok şimdi", "Trabzonspor Aksihar’da

Yerel gazetelerin Trabzonspor manşetleri

Karadeniz Gazetesi, "Ey gidi Trabzonspor, sen bu hallere düşecek takım mıydın?", "Gemi karaya erken oturdu" ve "Avrupa’da fırtına ligde yeller esiyor" başlıklarını attı.

Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi, "O fırtınadan eser yok şimdi", "Trabzonspor Aksihar’da çöktü!" ve "Ayıp ayıp" başlıklarını kullandı. Günebakış Gazetesi ise mağlubiyeti en sert şekilde eleştiren gazete oldu, "Avrupa’da zayıf takımlar karşısında alınan galibiyetler aldatıyor, teknik direktör ve yönetim gerçeği göremiyor", 'Ne takım var, ne hoca, ne de yönetim", "Golcün yoksu puan da yok!" manşetlerini kullandı.

Karadenizin Sesi Gazetesi, "Şaka değil gerçek!" ve "Aksihar’da karalar bağladık" başlıklarını kullandı. Taka Gazetesi, "Facia", "Volkan artı Akçay eşittir mağlubiyet" ve "Amiral gemimiz Ege de battı" başlıklarıyla mağlubiyeti okuyucularına aktardı. Kuzey Ekspres Gazetesi de, "Takke düştü kel göründü" manşetini kullandı.

GAZETELERİN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor