Yeni Zokora Abdülkadir!

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'da muhteşem bir performans sergileyen ve birçok kulübün dikkatini çeken Abdülkadir Özdemir, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yeni sezondaki en güvendiği isimlerin başında gelecek.Orta sahada her iki yönde de oynayabilen

Yeni Zokora Abdülkadir!

Geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon'da muhteşem bir performans sergileyen ve birçok kulübün dikkatini çeken Abdülkadir Özdemir, teknik direktör Mustafa Reşit Akçay'ın yeni sezondaki en güvendiği isimlerin başında gelecek.

Orta sahada her iki yönde de oynayabilen 21 yaşındaki yetenek, Zokora’nın ilerleyen yaşı ve Aykut’un düşük performansı göz önüne alındığında formayı şimdiden garanti altına almış durumda görünüyor. Abdülkadir, yeni sezonda büyük başarılara imza atmak istediğini belirterek, “Trabzonspor’un başarısı için çok çalışacağım. Geçtiğimiz sezon hocamız Mustafa Reşit Akçay’ın güvenini boşa çıkarmadığımı düşünüyorum. Yeni sezon bunun daha üstüne koyup, güzel işler yapmak istiyorum. Umarım hedeflerimize ulaşırız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor