Yeni transferler geçer not aldı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig ekiplerinden Arsinspor’da yeni transferler geçer not aldı.Takımda müthiş bir forma yarışı başlayan Arsinspor cephesinde karamsar tablo yerini aydınlık geleceğe bırakırken, Alman 3.Lig ekiplerinden Sidyl

Yeni transferler geçer not aldı

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren 3.Lig ekiplerinden Arsinspor’da yeni transferler geçer not aldı.

Takımda müthiş bir forma yarışı başlayan Arsinspor cephesinde karamsar tablo yerini aydınlık geleceğe bırakırken, Alman 3.Lig ekiplerinden Sidylany ile oynanan ilk hazırlık maçı da berabere sonuçlandı. Asbaşkan Bekir Şengül “Forma yarışından  Arsinspor karlı çıkacak” Dedi. 
 
Çalışmalarını Antalya’da sürdüren Spor Toto 3.lig 3.Grup ekiplerinden Arsinspor’da ikinci yarı öncesi umutlar yeşermeye başladı. İlk yarıda alınan saha sonuçları sonrasında bir takım değişikliklere giden Sarı Siyahlılar, ikinci yarı play-off’u hedefliyor. 
Arsinspor Asbaşkanı Bekir Şengül takımın moralinin üst düzeyde olduğunu belirterek yapılan transferlerin ikinci yarıda olumlu katkı yapacağını  söyledi.
 
Oynanan ilk hazırlık maçında bunu net olarak gördüklerini kaydeden  Şengül “  Yeni hocamız ve oyuncularımızla ikinci yarıdan oldukça umutluyuz. Yoğun çalışma tempomuza rağmen oynanan ilk hazırlık maçı iyi sinyaller verdi. Kamp sonuna kadar iki hazırlık maçı daha oynayacağız.
 
Çalışma ortamı ve oyuncuların isteği oldukça iyi. Zaman zaman oyun içinde dalgalanmalar yaşıyoruz. Ama bunları da en kısa sürede telafi edeceğiz. İkinci yarıda Arsinspor play-Off mücadelesi içinde yer alacaktır” Diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor