Yeni moda BY17..!

Herkes onu konuşuyor, o çıtayı her geçen gün biraz daha yükseltiyor. Onun ismi Burak Yılmaz.....Beşiktaş forması giyerken, Holosko transferinde 'artı oyuncu' olarak Manisa'ya, Fenerbahçe'de görev alırken Gökhan Ünal transferinde yine 'artı oyuncu' olarak

Yeni moda BY17..!

Herkes onu konuşuyor, o çıtayı her geçen gün biraz daha yükseltiyor. Onun ismi Burak Yılmaz.....

Beşiktaş forması giyerken, Holosko transferinde 'artı oyuncu' olarak Manisa'ya, Fenerbahçe'de görev alırken Gökhan Ünal transferinde yine 'artı oyuncu' olarak Trabzonspor'a gönderildi. Ancak bir yıldızın doğuşu da işte böyle başladı. Özellikle bu sezon müthiş bir form yakalayan Burak Yılmaz, daha ligin 10. haftası geride kalırken kaydettiği 13 golle göz kamaştırıyor.

26 yaşındaki futbolcu için uzaktan, yakından vurmak fark etmiyor, kafayla da atıyor, frikikten de. Tarzıyla 'yerli Ronaldo' yakıştırması yapılan yıldız oyuncunun, Portekizli süperstarla gol sayısı bile aynı. Onları geçebilen tek isim Messi'nin 14 golü var. Mario Gomez de 13 golle kare ası tamamlayan futbolcu.

La Liga yakın takipte

Sadece Arda Turan ve Mehmet Topal değil, Türk futbolcuların yavaş yavaş çoğalmaya başladığı İspanya Ligi'nde Burak gibi bir yıldızı görmek sürpriz olmayacak gibi görünüyor. Eğer gollerine bu şekilde devam ederse, belki de bir gün, onu tıpkı Hamit ve Nuri gibi, Cristiano Ronaldo'nun hücumdaki partneri olarak izleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler