Yeni lider Rizespor!

Bank Asya 1. Lig'in on birinci haftasında evinde Denizlispor'u konuk eden Çaykur Rizespor maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı.Rizespor adına golleri 7. ve 55. dakikalarda Bikoko, 10. dakikada Jallow atarken; Denizlispor'un tek golü 85. dakikada Güray'dan g

Yeni lider Rizespor!

Bank Asya 1. Lig'in on birinci haftasında evinde Denizlispor'u konuk eden Çaykur Rizespor maçtan 3-1 galip ayrılmayı başardı.

Rizespor adına golleri 7. ve 55. dakikalarda Bikoko, 10. dakikada Jallow atarken; Denizlispor'un tek golü 85. dakikada Güray'dan geldi.

Ç.Rizespor bu galibiyetle puanını 23'e yükseltti ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Denizlispor ise bu mağlubiyetle altı puanla 17. sıradaki yerini değiştiremedi. Horozlar ilk haftadaki Göztepe galibiyetinden sonra üst üste onuncu hafta sahadan galibiyetle ayrılamadı.

Önümüzdeki hafta Çaykur Rizespor deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacakken; Denizli ise evinde İstanbul Güngörenspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor