Yeni Kulüp yasası TBMM’ye geldi.

 Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği tarafından hazırlanan ve şu sıralar Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'nin üzerinde son rötuşlarını yaptıkları Türk sporunda adeta devrim yaşatacak olan kulüpler yasası en geç bir ay içinde meclisin onay

Yeni Kulüp yasası TBMM’ye geldi.

 Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşavirliği tarafından hazırlanan ve şu sıralar Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'nin üzerinde son rötuşlarını yaptıkları Türk sporunda adeta devrim yaşatacak olan kulüpler yasası en geç bir ay içinde meclisin onayına sunulmuş olacak.

 Bugüne kadar  Dernekler Kanununa göre yönetilen kulüpler bu yasanın TBMM'de kabulu halinde bu yasayla yönetilmeyecek.

Yeni  "Kulüpler Yasası" ile ilgili bakanlık hukuk departmanı çalışmasını tamamlarken 4 bölüm ve 22 maddeden oluşan yasa tasarısının "içeriği"hayli ağır cezalar içeriyor.

1 AY HAK MAHRUMİYETİ ALAN YANDI!

Devrim niteliğindeki bu Kulüpler Yasası Tasarısında Bir ay hak mahrumiyeti cezası alan kulüp başkanı ve yöneticilerin başkanlık ve yöneticilikleri düşecek ..

ŞİKE VE TEŞVİK İLE ÇARPICI YAPTIRIM

Şike ve teşvik primi suçundan herhangi bir şekilde ceza alan kişilere kulüp başkanlığı ve yöneticiliğin yasak edilmesi, ömür boyu spordan men edilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor