Yeni bir senaryo daha

Sözleşmesindeki '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Burak İtalyan temsilcisi 'Lazio'ya gidiyor' Ancak  Akşam Gazetesi işin aslının öyle olmadığını iddia etti. Trabzonspor'un kral golcüsü Burak Yılmaz'ın  Lazio'ya transfer olmak için yönetimle

Yeni bir senaryo daha

Sözleşmesindeki '5 milyon Euro'ya serbest kalır' maddesi bulunan Burak İtalyan temsilcisi 'Lazio'ya gidiyor' Ancak  Akşam Gazetesi işin aslının öyle olmadığını iddia etti.

 

Trabzonspor'un kral golcüsü Burak Yılmaz'ın  Lazio'ya transfer olmak için yönetimle görüştüğü ve izin istediği haberleri dün gündeme bomba gibi düştü.

 

Ancak Akşam Gazetesi bakın ne yazdı: Milli Takım kampından döndükten sonra sağlık kontrolünden geçen Burak Yılmaz, daha sonra Bordo-Mavili yöneticilerle bir araya geldi. Burak, ayrılık konusunda kararlı olduğunu vurguladı, sözleşmesindeki, '5 milyon euro getirirse serbest kalır' şartını işletmek istediğini dile getirdi.

 

Şenol Güneş'le de aynı konuda görüşme yapan Burak, daha sonra anne-babasını ziyaret etmek için Antalya'ya gitti. Burak Yılmaz'ın bu isteğinden sonra, 'Lazio'ya transfer olacak' haberleri ön plana çıktı. Ancak işin aslı hiç de öyle değildi.

 

O MADDE ÇOK FARKLI !

Çünkü Burak Yılmaz'ın sözleşmesinde, '5 milyon Euro getirmesi halinde yurt dışına gidebilir' maddesi olduğu söyleniyordu. Ancak gerçekler çok farklı.

 

Trabzonspor yönetimi sezon içinde sözleşme yenilemek için ikna etmeye çalıştığı Burak'ı, '5 milyon Euro getirirse istediği kulübe gider' şartıyla ikna edebilmişti. Yani Burak, bu parayı getirdiğinde ister yurt içinde isterse yurt dışında bir takıma transfer olabiliyordu.

 

SELÇUK İNAN'LA BULUŞUYOR

Bununlada yetinmeyen akşam gazetesi masa başında yeni bir senaryo daha üreterek Lazio ile anlaşan Burak'ın Galatasaray'a gideceğini iddia etti.

Bakın ne yazdılar

Geçen sezon sonunda Trabzonspor'la sözleşmesi bitmesine rağmen mukavelesini uzatan Burak bu şekilde takımına 5 milyon Euro kazandırarak ayrılacak. Burak çok yakın arkadaşı Selçuk İnan'la birlikte önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde, G.Saray için ter dökecek.

 

Burak Yılmaz, Süper Lig'de geçen sezon 33 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler