Yeni Başkan yeni hocayı açıkladı

Trabzonspor'da başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımın yeni teknik direktörünün Mustafa Reşit Akçay olduğunu söyledi.  Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaldığı otelin toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir aray

Yeni Başkan yeni hocayı açıkladı
Trabzonspor'da başkanlığa seçilen İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili takımın yeni teknik direktörünün Mustafa Reşit Akçay olduğunu söyledi. 
 
Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, kaldığı otelin toplantı salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi. "Trabzonspor Başkanı konuşmaz icraat yapar" diyerek sözlerine başlayan İbrahim Hacıosamoğlu, "Bu kutsal görevi devraldıktan sonra ilk kez karşı karşıya geliyoruz. İçinizde bize destek olan, olmayan arkadaşlarımız var. Bizim için bu süreç bitmiştir. Trabzonspor’un menfaatleri doğrultusunda herkesle iletişimimizi had safhaya çıkarıp, bu camiaya hizmet etmek istiyoruz. Biz, yıllardan beri söylüyoruz öncelikle Trabzonspor sevdalılarının ve sonrasında da temiz futbol isteyen paydaşlarının hizmetkarı olarak göreve talip olduğumuzu söyledik. Öncelikle Trabzonspor sevdalılarına hizmet edeceğiz. Sonrasında da Trabzonspor’un adalet timsali olarak Türk Futbolu'nda temizlik adına bir misyonu vardır. Orada da mücadelemiz sınır tanımadan olacak" dedi.
 
Temiz Türk Futbol ailesinde hizmetkar olarak çalışmak zorunda olduklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Bütün camianın bilmesini istiyoruz ki, futbol bir temaşadır, eğlencedir. Bunu çığırtkanlık için kullananlar ile temiz futbol isteyenlerin mücadele etmesi gerektiğine inanıyorum. Bu sosyal bir aktivitedir. Bunu hayata geçirirken, gelecekte çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakacak şekilde çalışmalıyız. Biz bu konuya da özen göstererek Türk Futbolu'nu ahlaklı bir zemine oturtmalıyız. Bizim misyonumuzun gereğini biliyoruz. Bu yolda Allah, yar ve yardımcımız olsun diyorum. Uzun soluklu bir mücadele olacak. İnanıyorum ki; Türk Futbolu'nun içinde namuslu paydaşlar çoktur. Eğer, biz Türk Futbolu'nu temizleyip, gelecek nesillerimize ahlaklı bir şekilde bırakmak istiyorsak bunun en önemli etkenlerinden birisi de basın ve medya kuruluşları olacaktır. Onlar karar verecek. 3 Temmuz sürecinde önümüzde bir fırsat vardı. Temiz futbol adına kapatılmaya çalışılmıştır ama biz bunun tekrarlayıcısı olarak bütün paydaşlarıyla sınır tanımadan mücadelesini vereceğiz" diye konuştu.
 
Bazılarının kendisini kavgacı olarak lanse etmeye çalıştığını belirten İbrahim Hacıosamoğlu, "Yıllardan beri konuşuyoruz. Bazen de haksızlıklarla mücadeleyi kavgacı olarak bize addediyorlar ama biz başkan yardımcısı iken bunları yaptık. Başkanlık koltuğu çok önemli ve çok kutsaldır. Başkanın Türkiye'de örnek olması gerekiyor. Başkan konuşmaz, icraat yapar. Biz de bundan sonra bize gelen canlı yayın teklifini kabul etmememizi kimse yanlış anlamamalıdır. Trabzonspor Başkanı gündemi belirlemelidir. Bu demek değildir ki, Türkiye'de Türk Futbolu'nu hegomanyası altına alan insanlara Trabzonspor camiası cevap vermeyecektir. Görev dağılımı yapıldığında da Türkiye'deki emek hırsızlarının bizden çekineceği, Trabzonspor adına tek ses olarak kimlerin açıklama yapacağını göreceksiniz. Çift başlılığın ve çok sesliliğin olmadığını göreceksiniz" ifadelerini kullandı.
 
Trabzonspor’un yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’u gelecek sezon 1461 Trabzon Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay’ın çalıştıracağını söyledi. Akçay’ın iki aydır takım üzerinde çalıştığını belirten Hacıosmanoğlu, bir gazetecinin "Tolunay Kafkas ile görüştünüz mü ? sorusuna ise, ”Trabzonspor Başkanı'nın söylediğiyle yetinmelisiniz” cevabını verdi.
 
Trabzonspor'da yeni yönetimin mazbata töreni ise yarın saat 11.00’de gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler