Yener;TS için kenetlenme zamanı

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, "Camia olarak Tolunay hocanın, dolayısıyla Trabzonspor'un başarısı için kenetlenmemiz gerekir" dedi. Yener,yaptığı açıklamada, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın istifa edeceği, Trabzonspor'un yabancı bir tek

Yener;TS için kenetlenme zamanı

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener, "Camia olarak Tolunay hocanın, dolayısıyla Trabzonspor'un başarısı için kenetlenmemiz gerekir" dedi. 

Yener,yaptığı açıklamada, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın istifa edeceği, Trabzonspor'un yabancı bir teknik adam ile temasa geçtiği şeklinde basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. 
     
Trabzonspor Kulübü yönetimi olarak Tolunay Kafkas ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını dile getiren Yener, şöyle devam etti: 
     
"O günün şartlarında Aralık ayında seçimli genel kurulunun yapılacağının bilinmesine rağmen uzun süreli bir sözleşme yaptık. Tıpkı Şenol Güneş ile yaptığımız sözleşme gibi. Trabzonspor, hiçbir teknik adamla günü kurtarma adına ya da kısa vadeli çalışmaz. Trabzonspor Kulübü, teknik ve futbolcu kadrosunu uzun vadeli ve geleceği planlayarak oluşturur. Tolunay hoca da geleceği düşünerek, planlayarak bu göreve gelmiştir." 
     
"Bugün alınan kötü sonuçlardan sadece Tolunay hocayı sorumlu tutmak yanlış olur" diyen Yener, "Çünkü bu oyuncu kadrosu onun oluşturduğu kadro değildir. Yönetim kurulu olarak Tolunay hocayla geldiği günden bu yana önümüzdeki sezonun kadrosunu oluşturma adına çalışmalar yapıyoruz. Mayıs ayı sonundaki olağanüstü genel kurul düşünülse bile Trabzonspor'da devamlılığın gelecek adına da zaruret olduğu bir gerçektir. Bu nedenle tüm camia olarak Tolunay hocanın, dolayısıyla Trabzonspor'un başarısı için kenetlenmemiz gerekir" ifadesini kullandı. 
     
"Kazanmayı çok arzu ediyoruz"     
     
Yener, yarın akşam sahalarında Orduspor ile yapacakları maça ilişkin olarak ise "Hüseyin Avni Aker'de bir Karadeniz derbisi oynanacak. Orduspor Kulübü, başkanı ve yönetimiyle çok değer verdiğimiz kulüplerden biridir. Bir Karadeniz takımı olarak Orduspor'un başarısı her zaman bizi mutlu eder ancak yarın her iki takımın da puana şiddetle ihtiyacı olduğu bir maç olacak. Bu bakımdan fair-play ölçüleri içerisinde, mücadelenin üst seviyede olacağını bir maç oynayacağımızı tahmin ediyorum. Kazanmayı çok arzu ediyoruz" diye konuştu. 
     
Bu arada bordo-mavililer, bu akşam basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Trabzonspor'un yarın sahaya Onur, Serkan, Mustafa, Giray, Cech, Zokora, Colman, Adrian, Halil, Olcan ve Henrique muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor